Konsert/Föreställning + Efterhäng
Jarl Kulle Scenen  & ÄHLM Market, Ängelholm 
25 maj 2024, kl: 17:00

Loa Falkman & Bengan Janson - Nytt Datum! *

”Humanisera Mera! 

En unik konsert innehållande musikaliska mästerverk och spontana samtal. En föreställning som berör historier om livets överraskningar, vikten av att våga säga HEJ till främlingar & hur musik förenar! 

Kanske kvällens konsert ger förundran, skrattsalvor, en tår eller två, kanske öppnar det upp ett och annat hjärta och lyfter en och annan blick?

Efter konserten bjuder Loa & Bengan in publiken till ett "Efterhäng" på ÄHLM Market, kl: 19:00 ! Bara ett stenkast från Jarl Kulle Scenen!
Här kan ni fortsätta att socialisera, snacka med artisterna, ta en drink, käka nått gott eller varför inte ta en boulematch med din okände bordsgranne!? 

Vill du boka bord till "Efterhänget" ? Ring: 0431-120 11

* Vill du behålla din bokade plats till vårt nya konsertdatum? Sitt lugnt i båten! Vi överför din bokning! Behåll din gamla biljett, den gäller! Bokningen till "Efterhänget" får du dock uppdatera!
Funkar inte det nya datumet för dig? Kontakta: info@cultureclubengelholm.se för återbetalning.

CCE - Humanisera Mera
CCE - Tomas Andersson Wij

Konsert/Sommarscen
Hembygdsparken - Ängelholm
27 juni,  kl: 19:30

Tomas Andersson Wij

 I 25 år har Tomas Andersson Wij byggt sin publik genom många hyllade album och idogt turnerande. Med allvar och humor, en skicklig berättarteknik, melodier som fastnar och en karaktäristisk röst har hans musik letat sig in i lyssnarnas hjärtan! Denna ständigt kriterrosade artist fick toppbetyg på sin nyaste skiva som släptes i januari!
"Sorgsna sånger som gör mig glad".

Jubileumskonsert - 40 år som artist
Hembygdsparken- Ängelholm
11 juli,  kl: 19:30

Uno Svenningsson

Uno Svenningsson, artisten med den unika rösten och de tidlösa melodierna, firar 40 år som artist 2024! Från sina första musikaliska steg som medlem i bandet Freda’ till sitt soloprojekt har Uno skapat en enastående musikalisk resa som fängslat lyssnare över generationer! Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik – låtar som både berör och får oss vilja dansa!

CCE - Sofia Karlsson

Konsert/Svarta Ballader
Hembygdsparken - Ängelholm
18 juli, kl: 19:30

Sofia Karlsson

Låt oss få presentera en av Sveriges mest älskade musiker, Sofia Karlsson!
Hon har genom åren vunnit totalt fyra Grammispriser i Sverige och en i Danmark. Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar - har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige.

CCE - Chris Kläfford

Konsert/A Night to Imagine
Hembygdsparken - Ängelholm
25 juli, kl: 19:30

Chris Kläfford

CultureClub Engelholm laddar upp inför ”A night to Imagine” med Chris Kläfford och medmusiker! 
Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar, inte minst Imagine”. Hans debutsingel Treading Water” tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten!
Under 2023 har vi fått se och höra Chris Kläfford i ett samarbete med Tennessee Tears. En perfekt match som gjort dundersuccé såväl live som hemma i TV-soffan!

CCE - Evenemang

Humor
Hembygdsparken - Ängelholm
1 augusti, kl: 19:00

Måns Möller

CultureClub Engelholm avslutar årets ”Sommarscen” med en rejäl humorkväll - med ingen mindre än MÅNS MÖLLER!

Måns Möller - Improvisationens okrönte mästare! Måns humor är snabb, bred och inte minst vass! Han är lite av en branschens retsticka som ständigt gör parodier av kändisar och på kända företeelser.
Det är på scenen Måns verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med sin publik blixtrar det av komiska infall! Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid - utan att brännas!

Kvällens bonus och teaser, Tobias Erehed, är en Malmöbaserad komiker från Norrland, exklusivt handplockad av Måns! Han inleder kvällen med att driva hårt med sig själv och sitt arv och följer upp det med att  b la. gäcka konflikträdsla, svårigheter i sociala situationer, rasism, släktingar, bristfällig allmänbildning!

Tips! Töm blåsan innan kvällens föreställning! Det kan behövas!

Varm välkomna!

CCE - Evenemang

Konsert - I Nöd & Lust!
Jarl Kulle Scenen - Ängelholm
25 augusti, kl: 17:00

Lisa Nilsson & Mattias Torell

CultureClub Engelholm presenterar lyckligt en av Sveriges mest folkkära artister, Lisa Nilsson! Tillsammans med den fenomenala gitarristen Mattias Torell gästar de vår klubb och bjuder på en nära och intim musikalisk afton med sväng!

Det blir hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer!

Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans. Ingen av deras konserter är den andra lik! Detta blir ett ögonblick i livet som du inte skulle vilja vara utan!

Hjärtligt välkomna!

CCE - West of Eden

Konsert/Folkrock
Jarl Kulle Scenen - Ängelholm
13 oktober,  kl: 17:00

West of Eden - Nytt datum! *

Låt oss få presentera West of Eden! 
Ett ytterst folkkärt band som räknas som en av de främsta inom sin genre i världen! 
West of Eden vant sig vid att bli benämnda som "The Best of contemporary folk” av Irish Music Magazine eller ”One of today’s most innovative folk bands” av Folkworld.
En konsert med West of Eden blir till en resa mellan akustiskt historieberättande intimitet och glad, uppsluppen folkrock, alltid framförd med äkta kärlek och respekt för den keltiska musiken. Det vill man inte missa, vi lovar! 

* Vill du behålla din biljett till vårt nya datum? Sitt lugnt i båten! Vi överför din bokning. Behåll din biljett, den gäller! 
Funkar inte det nya datumet för dig? Kontakta: info@cultureclubengelholm.se för återbetalning.